Penger på minuttet

Hva er små lån nøyaktig?
Smålån er et lån uten sikkerhet. Slike lån er små i størrelse og har vanligvis en kort tilbakebetalingstid. Vanligvis kan smålån variere fra 5.000 til 100.000 kroner.

Forbrukslån er også usikrede lån, så hvorfor er smålån så mye dyrere enn forbrukslån? Låne penger på minuttet er et lite lån har ofte en effektiv rente på mellom 20-30 prosent. Den høye renten skyldes at lånet er usikret, mens lave lånebeløp og en kort tilbakebetalingstid utgjør en større risiko for banken.

Noen långivere tilbyr også såkalte smålån per måned. Minutt- eller SMS-lån. På disse lånene blir det ikke foretatt noen kredittsjekk av deg som kunde. Til gjengjeld får du markedets høyeste effektive rente, som kan være svimlende 200 prosent. Det sier seg selv at dette neppe er en lønnsom finansiering hvis du har mulighet til å få et lån med bedre vilkår.

Related Post

Stift offshore selskab

Et holdingselskab er et selskab – typisk et aktieselskab – der ejer aktier eller aktier i en eller flere andre virksomheder – også kaldet driftsselskaber. Der er en række fordele