Stift offshore selskab

Et holdingselskab er et selskab – typisk et aktieselskab – der ejer aktier eller aktier i en eller flere andre virksomheder – også kaldet driftsselskaber. Der er en række fordele ved at få et holdingselskab oprettet af et driftsselskab snarere end at få virksomhedsejere til at oprette det personligt, men også nogle ulemper.

Fordel ved holdingselskab

Hvis du opretter holdingselskabet på samme tid som oprettelsen af ​​det driftsselskab, kan du lade holdingselskabets beholdningskapital “rulle” længere nede på det operative selskab, så den samme kapital kan bruges to gange. Når det kommer til en holdestruktur med to aktieselskaber, betyder det, at du kun skal betale 40.000 kr. For dannelsen af ​​det holdingselskab, som du efterfølgende oprettede driftsselskabet med. Det driftsselskab vil således have en selskabskapital på DKK 40.000, og holdingselskabet vil have en selskabskapital bestående af aktierne i det driftsselskab.

Ovenstående eksempel tager ikke højde for grundlæggende omkostninger, inklusive gebyrer til dansk virksomhed.

Det skal også bemærkes, at det er muligt at etablere en holdestruktur med et minimalt bidrag til fonden, hvis du opretter både det driftsselskab og holdingselskabet som iværksættere.

Related Post

Penger på minuttet

Hva er små lån nøyaktig? Smålån er et lån uten sikkerhet. Slike lån er små i størrelse og har vanligvis en kort tilbakebetalingstid. Vanligvis kan smålån variere fra 5.000 til